nieuws

Moeder en dochtertje (4) vermist in Rotterdam-Hoogvliet

© Rick Huijzer
De politie is op zoek naar een 24-jarige vrouw en haar 4-jarige dochtertje. Ze zijn vrijdagavond na een wandeling niet teruggekomen bij hun tijdelijke verblijfplaats in Rotterdam-Hoogvliet.
De 24-jarige vrouw woonde samen met haar partner in Noorwegen, maar werd volgens de politie door hem bedreigd. Ze voelde zich niet veilig en verblijft daarom sinds 11 oktober met haar dochtertje bij haar broer in Rotterdam.
Elke avond maken ze rond 19 uur een wandeling. Normaal gesproken komen moeder en dochter na twintig minuten weer terug, maar vrijdagavond was dat niet het geval. Er is zaterdag naar hen gezocht, maar tot op heden zijn de twee spoorloos.
De politie maakt zich grote zorgen om het welzijn van de vrouw en haar dochtertje. Het meisje is autistisch en heeft medicatie nodig.
De vrouw heeft een blanke huidskleur, bruine ogen en bruin haar met highlights. Zij heeft een klein tenger postuur en is circa 1.52 cm lang. Ze heeft kleine voeten, maat 35. Ze droeg een hemelblauwe jas en een blauwe spijkerbroek met een grijze legging tijdens de wandeling. Haar dochtertje droeg een roze jas met een spijkerrok. De kinderwagen is rood met zwart van kleur.