nieuws

Het weer van vandaag: stevige buien

Vandaag is er veel bewolking met vooral in de ochtend af en toe zonneschijn en een enkele bui. In de loop van de dag gaan er felle buien vallen waarbij kans bestaat op onweer, hagel, windstoten en veel neerslag.
De meest zware buien vallen in het westen van de regio. De temperatuur komt uit op 12 graden. De zuidwestenwind waait vrij krachtig en aan zee krachtig, kracht 5 of 6.
Vanavond vallen er nog een paar buien, maar vannacht is het zo goed als droog en klaart het vaker op. Het koelt af naar 9 graden en er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.
Donderdag start de dag droog met nog een lokale knipoog van de zon. In de loop van de ochtend neemt de bewolking verder toe en tegen de middag gaat het vanuit het zuidwesten langdurig regenen. De temperatuur loopt op naar 13 graden en er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Vooruitzichten

Vrijdag en zaterdag zien er een stuk vriendelijker uit. Het is op een enkele bui na droog en met name op zaterdag breekt ook de zon door. Vanaf zondag neemt de kans op regen weer toe. De temperatuur loopt op naar 16 graden.