nieuws

Het weer van vandaag: natte middag

Vanochtend is het droog en is eerst de zon nog geregeld te zien. Later vanochtend raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. Vanmiddag is het bewolkt en valt er in de hele regio flink wat regen. Het wordt 12 graden en er staat een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind.
In de loop van de avond trekt de regen naar het noordoosten weg. De nacht verloopt droog en bewolkt. De temperatuur gaat niet omlaag; het blijft een graad of 12. Er waait een matig tot vrij krachtige en aan zee krachtige zuidwestenwind.
Morgen is een bewolkte dag en blijft het droog. Het wordt zachter met in de middag een temperatuur van 16 graden. De zuidwestenwind waait vrij krachtig en aan zee krachtig.

Vooruitzichten

Zaterdag is nog steeds de beste dag van de week met geregeld zon en blijft het droog. Zondag en maandag is het bewolkt met af en toe regen. In de middag wordt het 16 of 17 graden, op maandag wordt het zachter.
Dinsdag is een overgangsdag naar rustig en droog weer met zonnige perioden vanaf woensdag. De temperatuur zakt dan naar 12 graden en de nachten verlopen dan kouder.