nieuws

Podcast Sparta: sportieve malaise en gouden herinneringen aan supportersreizen

De afgelopen week was er een voor de Sparta-fan om snel te vergeten. De Kasteelclub werd in de eerste ronde van de beker uitgeschakeld door ADO Den Haag en sc Heerenveen overklaste de mannen van trainer Henk Fraser in de eredivisie. Presentator Frank Stout, chef sport Ruud van Os en Sparta-fan Anton Slotboom hadden genoeg te bespreken.
Na zeven wedstrijden wacht Sparta nog op de eerste zege van dit seizoen. De mannen bespraken een artikel in het Algemeen Dagblad waarin werd geschreven dat de Kasteelclub afstevent op de eerste divisie. "Ik vind het te vroeg om die conclusie nu al te trekken", zegt Van Os. Slotboom zegt dat dit stuk de functie heeft om de boel wakker te schudden. "Dit wordt letterlijk op het bord geprikt", legt Slotboom uit.
Maar wat lokale en regionale media over Sparta melden, raakt volgens Van Os de club. "Misschien bevestigen we de mensen wat zij denken, maar vinden zij dit niet leuk om te horen."

Luister naar de volledige aflevering van de FC Rijnmond Podcast over Sparta van dinsdag 3 november 2020, waarin ook Bart Vriends en uitwedstrijden als Sparta-supporter worden besproken. Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl!

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!