nieuws

Babynieuws met dierenfanaat Gabs Wildebras

De zwarte neushoorn wordt met uitsterven bedreigd in de natuur. Daarom was het deze week feest in Diergaarde Blijdorp, toen er voor de 3e keer een zwarte neushoorn werd geboren in een Nederlandse dierentuin. Neushoorn Naima is op zondagavond 8 november om 22.25 bevallen van een baby mannetjes neushoorn. Hoogste tijd dus, om SOW dierenfan Gabs Wildebras te vragen wat hij vindt van het kraam nieuws.
Gabs Wildebras (Gabriël Martina, 27) is een grote dierenfan. Hij heeft thuis maar liefst 21 huisdieren, uiteenlopend van een stinkdier tot een baby kaaiman. Gabs denkt te weten waar zijn verlangen naar huisdieren vandaan komt. “Vroeger mocht ik van mijn ouders nooit huisdieren. Ik denk dat het daarmee begonnen is.” Vertelt hij. Hij is erg blij met het nieuws dat er een neushoorn is geboren in Diergaarde Blijdorp. Zie zijn reactie in bovenstaande video.
Diergaarde Blijdorp heeft een livestream op hun website waar je Naima en haar baby kunt bewonderen. Door de corona maatregelen is de dierentuin gesloten, maar op deze manier is er toch een digitaal kraambezoek mogelijk.