nieuws

FC Dordrecht-schapen leveren duizenden euro's op voor goede doel; 250 extra knuffels te koop

© RTV Dordrecht
De vijfhonderd schapen die zaterdagmiddag FC Dordrecht helaas niet naar een overwinning tegen De Graafschap hebben kunnen schreeuwen vanaf de tribune, zijn inmiddels allemaal verkocht. Dat meldt de supportersvereniging van de Dordtse club.
De knuffels, met groene FC Dordrecht-sjaaltjes, zaten zaterdag op de noord-tribune van de club. Ze maakten onderdeel uit van een actie van de supportersvereniging om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen KiKa en de High Five Foundation. Ze werden verkocht voor het symbolische bedrag van 20,20 euro per stuk.Lees meer: Vijfhonderd schapen bekijken wedstrijd FC Dordrecht-De Graafschap
"Voor de fans van andere clubs: het sjaaltje kan je eraf halen, maar dat hoeft niet natuurlijk!", schreef de supportersvereniging afgelopen weekend. Bestellingen kwamen vervolgens vanuit het hele land. De vijfhonderd schapen waren binnen twee dagen allemaal verkocht.
Mensen die de afgelopen dagen hebben mis gegrepen, kunnen hun kans alsnog slaan: de supportersvereniging heeft nog eens 250 schapen geregeld voor de verkoop.