nieuws

Podcast Sparta: Over "icoon" Denzel Dumfries en lelijke ondershirts

FC Rijnmond Podcast over Sparta
FC Rijnmond Podcast over Sparta
Ook deze dinsdag spreken we weer uitgebreid over Sparta in een gloednieuwe Sparta Podcast. Vandaag hebben Ruud van Os en Anton Slotboom in gesprek met Frank Stout het over de inzetbaarheid van Abdou Harroui, de ontwikkeling van oud-Spartaan Denzel Dumfries en het verschil tussen het traditionele Sparta-shirt van toen, ten opzichte van nu.
Anton Slotboom zag bij het Nederlands elftal Denzel Dumfries een uitstekende indruk maken. Anton Slotboom is zijn tijd bij Sparta niet vergeten en noemt het "een icoon van de club. Voor de nieuwe aanwas aan supporters van Sparta was de periode met Dumfries en de promotie een geweldige periode. Hij is een sieraad voor de club geweest." Ruud van Os reageert als door een bij gestoken. "Die term is bedoeld voor mannen als Tinus Bosselaar, Ronald Lengkeek en Dennis de Nooijer. Jij gooit de term 'icoon' te grabbel als je Dumfries zo noemt."
Ook spreken de mannen over de shirts van Sparta. Dat kwam vanwege een ingezonden mail van een supporter, die zag dat spelers uit bij RKC rondliepen met een ondershirt, dat uitstak onder hun rood-witte tenue met korte mouwen. Het zorgt voor een mooie discussie.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl