Grote uitslaande brand op bedrijventerrein in Hoek van Holland

Op de Zekkenweg in Hoek van Holland heeft dinsdagavond een grote uitslaande brand gewoed. Die begon vermoedelijk in een kringloopwinkel, maar sloeg al snel over naar een naastgelegen bedrijf. Iets na 21:00 uur werd het sein 'brand meester gegeven. Niemand raakte gewond.

De brand brak iets na 19:00 uur uit bij de loods van een kringloopwinkel. Het vuur ontwikkelde zich zo snel dat de brandweer extra voertuigen opriep uit meerdere kazernes. Ook het korps uit Haaglanden hielp bij het bestrijden van de brand. 

De brand sloeg over naar een tweede, naastgelegen, loods. De brandweer kon voorkomen dat het zich daarna verder uitbreidde. "De vlammen zijn er af, we hebben het nu redelijk onder controle", laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio rond 21:00 uur weten. 

Niemand raakte gewond bij de brand. Een persoon werd uit een woning gehaald, achter de loodsen. Hij bleek rook te hebben ingeademd. De bewoner werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. "De woning blijkt wel forse rookschade te hebben."

 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Brand Brandweer Hoek van Holland
Deel dit artikel: