nieuws

SOW op de radio #13 - nieuwe ontmoeting

En toen hoorde SOW reporter Esther ineens een andere stem aan de lijn. Niet Ruud de Boer maar Olivier de Neve zat deze keer in de studio voor de wekelijkse SOW rubriek. ‘De minuut van Ruud’ werd een keer overgeslagen, want zonder Ruud kan dat niet gespeeld worden. Olivier had in plaats daarvan een stelling voor Esther: ‘Boa’s zouden net zo goed bewapend moeten worden als politieagenten’.
Uiteraard werd er niet alleen over de handhavers gesproken. Esther vertelde namelijk ook dat collega reporter Britt een nieuwe Tips met Britt heeft gepubliceerd. Dit keer over hoe je jouw bereik op instagram kan vergroten.
Daarnaast wist Esther te vertellen dat SOW reporter Lars op pad gaat om een wel heel unieke snack te proeven: een kruidnootkroket. Een plaatselijke snackbar in Middelharnis heeft de kroket ontwikkelt en verkoopt hem sinds kort. Lars wilde wel eens proeven hoe zo’n zoete lekkernij in een krokant jasje smaakt.
Donderdag rond 13.45 uur komt er weer een andere SOW reporter bij Ruud in de uitzending. Vanaf volgende week zullen de reporters tijdelijk een keer per week langs gaan bij radio Rijnmond. Wanneer het nieuwe tijdstip bekend is, zal dat uiteraard te lezen zijn op de site van SOW Rijnmond.
Wil je op de hoogte blijven van het werk van de SOW reporters? Volg dan SOW Rijnmond op social media: Facebook, Instagram en YouTube!