nieuws

Feyenoord-AZ gaat gewoon door

feyenoord_logo_NIEUW.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
feyenoord_logo_NIEUW.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - De bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AZ van dinsdagavond gaat definitief door. Het veld in de Kuip is goedgekeurd en met man en macht is er de laatste dagen gewerkt om ook de infrastructuur rond de Kuip op orde te brengen.
Feyenoord waarschuwt alle bezoekers voor gevaarlijke situaties. Door de dooi zou het sneeuwpak op de overkapping kunnen gaan schuiven en op de parterre en tribunes op de eerste ring kunnen vallen. Feyenoord probeert de supporters op deze plekken een alternatieve plek in het stadion te geven.
De club is met man en macht bezig geweest om zand te strooien rond het stadion en op de trappen. De ruimte onder de stoelen heeft de club niet sneeuwvrij kunnen maken.
Feyenoord drukt de supporters via de site op het hart om vooral geen sneeuwballen te gooien, omdat de club dan een straf van de KNVB kan verwachten. Ook de wedstrijd in Breda tussen zondaghoofdklasser Baronie en Sparta gaat gewoon door. Het duel , dat om 20:00 uur begint , wordt gespeeld in het stadion van NAC. Het duel tussen Feyenoord en landskampioen AZ begint om 20:45 uur en is net als Baronie-Sparta live te volgen via Radio Rijnmond.