nieuws

Het weer van vandaag: buien en veel wind

Vandaag zien we veel bewolking met tussendoor af en toe zon en gaan er vanuit het noordwesten enkele buien vallen met kans op windstoten. Met een middagtemperatuur van 11 of 12 graden is het minder zacht. Er staat een vrij krachtige en aan zee harde westenwind, kracht 5 tot 7.
Vanmiddag komt de wind uit het noordwesten. Vanavond en vannacht zijn er enkele opklaringen en kan er eerst nog een lokale bui voorkomen. Het koelt af naar 6 graden aan zee en lokaal 2 graden in het oosten van de regio. De wind draait naar het westen en neemt in kracht af.
Morgen laat de zon zich af en toe zien en blijft het tot de avond droog. In de avond gaat het vanuit het westen licht regenen. Het wordt 8 graden en dat is dan eindelijk een normale temperatuur voor de tijd van het jaar. Er staat een matige en in de middag langs de kust vrij krachtige zuidwestenwind, windkracht 3 tot 5.

Vooruitzichten

De komende dagen blijft het vaak droog. Alleen in de nacht naar zondag en zondagochtend passeert vanuit het noordwesten een koufront met lichte regen.