nieuws

Podcast Feyenoord: 'Genoten van de steunbetuiging aan Jørgensen'

Podcast Feyenoord
Podcast Feyenoord
Door de blessures in De Kuip kwam de interlandbreak Feyenoord niet slecht uit. Maar in plaats van minder blessures dan voor de break, heeft Feyenoord er nu zelfs meer. Een punt van zorg in onze nieuwe podcast over Feyenoord.
Jan Jaap Pruysen spreekt met onze Feyenoord-verslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop over de vele blessures bij Feyenoord. "Je moet oppassen voor een sneeuwbaleffect. Misschien is dat er zelfs al," zegt Van Eersel. "Als je spelers net iets te snel gaat brengen of langer laat spelen dan je eigenlijk wil, omdat er al zoveel anderen ontbreken, dan kan je daardoor juist weer nog meer blessures krijgen."
Nicolai Jørgensen keert wel weer terug van een blessure. De spits die al sinds het kampioensjaar 2016/2017 bij Feyenoord speelt kreeg deze week een hart onder de riem gestoken van de supporters van Feyenoord met een spandoek en vuurwerkactie. "Op social media en bijvoorbeeld FR12 wordt hij soms afgemaakt. Mooi dat er supporters zijn die hem nog steunen, met alles wat hij voor de club heeft betekend," zegt Bischop.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl