'Een bakker, stukadoor of toch drugsdealer?' Man heeft wit poeder nog aan handen bij inval

Anonieme meldingen van drugsoverlast in de Rotterdamse wijk Zevenkamp bleken dit weekend juist, toen agenten daar een woning binnenvielen. Agenten troffen in het huis namelijk niet alleen verdovende middelen aan, maar ook eenĀ 46-jarige Rotterdammer van wie de handen onder de witte poeder zaten.

Op een foto van de wijkagenten in Rotterdam-Zevenkamp zijn de geboeide handen, die vermoedelijk onder de cocaïne zitten, te zien. De agenten spreken van een snelle en soepele actie. "De verdachte had zelfs geen tijd meer om zijn handen te wassen..."

"Ra ra... is het een bakker, stukadoor of toch drugsdealer?", grappen de agenten van de wijk Ommoord op Instagram in een reactie op hun collega's. "Typisch gevalletje witwassen", reageren de agenten uit de Capelse wijk Schollevaar.

De Forensische Opsporing gaat verder onderzoek doen naar de in beslag genomen verdovende middelen. Vermoedelijk gaat het om cocaïne.

De Rotterdammer zit vast. Volgens de politie is hij niet de bewoner van het pand. De gemeente moet verder besluiten wat er met de woning gebeurt. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Drugs Rotterdam-Zevenkamp
Deel dit artikel: