nieuws

Podcast Sparta: over het prachtige weekend van Doesburg en het luxeprobleem van Fraser

FC Rijnmond Podcast over Sparta
FC Rijnmond Podcast over Sparta
Luister hier naar onze Sparta-podcast, waarin Anton Slotboom, Ruud van Os en Sinclair Bischop met Frank Stout terugblikken op een bijzondere Sparta-week. Met het overlijden van Pim Doesburg en het prachtige eerbetoon aan de oud-doelman. Naast én op het veld.
Sparta won met 6-0 van ADO Den Haag. Een uitslag die voor het laatste te zien was op Het Kasteel in 1978. Pim Doesburg stond toen nog onder de lat. "Het was het Pim Doesburg-weekend, zaterdag was er een mooi sereen herdenkingsmoment voor Doesburg. Netjes op anderhalve meter," vertelt Ruud van Os. "De supporters begeleidden de familie met rode fakkels, dat heeft diepe indruk gemaakt op de familie. En een dag later was er die geweldige overwinning op ADO. "
Henk Fraser heeft iedereen fit bij Sparta en iedereen lijkt ook in vorm zijn, getuige de eclatante zege op - een weliswaar uitermate zwak - ADO Den Haag. "Een luxeprobleem," zegt Sinclair Bischop. "De belangrijkste taak voor Fraser is om die keuzes te maken en iedereen tevreden te houden."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl