nieuws

Dit zijn de 7 leukste momenten van Corrie van Gorp: Rotterdamse actrice, comédienne en zangeres

Corrie van Gorp bij haar outfit als mevrouw de Bok
Corrie van Gorp bij haar outfit als mevrouw de Bok
Corrie van Gorp overleed afgelopen weekeinde op 78-jarige leeftijd. De Rotterdamse zangeres, comédienne, danseres en actrice werd vooral bekend door haar sketches met André van Duin, maar trad ook solo op in het theater en op tv. We hebben een aantal van de leukste en mooiste momenten op een rij gezet.

Op ieder potje past een dekseltje

Corrie van Gorp, André van Duin en Frans van Dusschoten zingen Op ieder potje past een dekseltje. Maar op welk moment moet André op zijn knie slaan?

Meneer en mevrouw De Bok

Corrie en André dansen als het bekende stelletje meneer en mevrouw De Bok romantisch de tango. Nou ja, romantisch...

Ik wilde geen gewoon interview

Corrie interviewt als aantrekkelijke journaliste van het weekblad Sorry André van Duin. "Ik zoek iets achter de mens Van Duin."

De Bejaardenflat

Corrie, André en Frans drinken als drie bejaarden gezellig een kop koffie in hun bejaardenflat. Wanneer André het kopje van Frans kapot gooit, kan Corrie haar lachen niet langer bedwingen.

Waar ben je nu?

Corrie wordt op de piano begeleid door André van Duin. Halverwege het lied begint een van de kledingstukken van Corrie een eigen leven te leiden.

Alie van de Wegenwacht

Corrie wordt als technisch medewerker van de wegenwacht naar een auto met pech gestuurd. Dat zal vast goed aflopen...

Alright, ok, you win

Mocht je denken dat Corrie alleen grappig kon zijn, ze zong niet altijd cabareteske nummers of carnavalskrakers. Geniet hier ook van haar geweldige danskwaliteiten