nieuws

Rob Baan over nieuwe trainer Feyenoord: 'Kuijt moet eerst elders meters maken'

Als het aan de ervaren voormalig technisch directeur Rob Baan zou liggen, wordt Dirk Kuijt niet de nieuwe trainer van Feyenoord. "Frank Arnesen moet hem eerst maar voor 1,5 tot 2 jaar naar FC Utrecht sturen, om hem daar meters te laten maken als trainer," is Baan duidelijk.
We spreken op Radio Rijnmond met Baan over het nieuws dat Advocaat na dit seizoen stopt als trainer in De Kuip. "Eigenlijk vind ik het niet echt een goed moment om dit bekend te maken, maar hij werd er zo vaak naar gevraagd, dat hij die duidelijkheid nu maar gegeven heeft. Gezien de successen die hij nu behaalt had ik hem geadviseerde nog even te wachten."
Lees meer: Dick Advocaat stopt na dit seizoen als trainer Feyenoord Baan heeft wel duidelijke gedachtes over de nieuwe trainer van Feyenoord. "Kandidaat nummer 1 op mijn lijstje voor Feyenoord zou Henk Fraser zijn," zegt Baan. "Samen met John de Wolf, dat zou een uitstekend koppel zijn. En ik zou er nog een derde oud-Feyenoorder in de persoon van Jon Dahl Tomasson aan toevoegen." Het zijn namen die veel voorbij komen.
Lees meer: Wie wordt de nieuwe trainer van Feyenoord? Het grote speculeren is begonnen "Feyenoord moet zich eerst versterken in de winterstop en spelers fit houden. In de toekomst zijn Fraser en De Wolf in staat om Feyenoord op het niveau te houden waar zij zich graag willen begeven."