nieuws

Fer met Feyenoord mee naar Oostenrijk

Leroy Fer zit bij de selectie van Feyenoord voor het Europa Leagueduel met Wolfsberger AC. De Rotterdammers vliegen woensdag met de middenvelder naar Oostenrijk. Ook Luis Sinisterra kan na maandenlange blessureleed zijn opwachting maken.
Fer viel in het eredivisieduel met Sparta met een hamstringblessure uit. Daardoor kon hij in de afgelopen twee maanden niet in actie komen voor Feyenoord. Sinisterra liep begin dit jaar een zware knieblessure op, waardoor hij tien maanden niet kon spelen. De Colombiaanse aanvaller trainde al enige tijd mee met het team van trainer Dick Advocaat. Lees meer: Sinisterra hoopt in december terug te zijn bij Feyenoord
Ook Bryan Linssen reist met Feyenoord mee. Hij viel vorige week uit met hamstringklachten en speelde afgelopen weekend niet.

Overwinteren

In Oostenrijk kan Feyenoord nog niet beschikken over Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Sven van Beek, Robert Bozenik en Christian Conteh. De Rotterdammers moeten in groep K van de Europa League winnen van Wolfsberger AC om te overwinteren. Als Feyenoord geen overwinning pakt, dan is het uitgeschakeld.
Wolfsberger AC-Feyenoord begint donderdag om 21:00 uur en is uiteraard live te volgen in Radio Rijnmond Sport. Het programma start om 20:00 uur en zal tot 00:00 uur duren. Sinclair Bischop en Dennis van Eersel zijn in Klagenfurt de commentatoren.