nieuws

Sparta-trainer Fraser optimistisch ondanks nederlaag: 'We kunnen knokken én voetballen'

Henk Fraser ging zaterdag met Sparta strijdend ten onder tegen FC Groningen. De Noordelingen waren op Het Kasteel met 3-2 te sterk. "Maar het geeft hoop voor de toekomst, omdat er wedstrijden zullen zijn waarin we kunnen voetballen en moeten knokken. Beide dingen kunnen we", oordeelt de trainer van de Rotterdammers.
"Het is wel duidelijk dat, als we dit soort wedstrijden naar ons toe willen trekken, een aantal dingen beter moet. Als je praat over een goal uit een spelhervatting. Bij twee van de drie goals leden we knullig balverlies", vertelt Fraser. "Maar ik heb gemengde gevoelens. Ik ben trots op mijn ploeg. We hebben tegen FC Groningen er een wedstrijd van gemaakt." Lees meer: Sparta biedt goed partij tegen FC Groningen, maar wint laatste thuisduel van 2020 niet (2-3)
Na de wedstrijd was Fraser positief over invaller Wouter Burger, die het tweede doelpunt van Sparta scoorde. "Hij heeft keihard moeten werken tot waar hij nu staat", zegt de Sparta-trainer. De Feyenoord-huurling moet vooral genoegen nemen met een reserverol bij Sparta. "Burger gaat keihard aan de slag. Of het nu voor hier of voor de verre toekomst is, dat weet ik niet. Maar dat is de juiste insteek. Daarom heb ik een zwak voor deze man."

Kijk hierboven naar het volledige interview van verslaggever Sinclair Bischop met Sparta-trainer Henk Fraser na het thuisduel met FC Groningen (2-3).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl