nieuws

Nieuwjaarsdag bij Rijnmond: prachtige nieuwjaarsboodschap van Rotterdammers voor Rotterdammers

Kijk op nieuwjaarsdag om 10:00 uur bij Rijnmond naar Omhoogwerkers
Kijk op nieuwjaarsdag om 10:00 uur bij Rijnmond naar Omhoogwerkers
Begin het nieuwe jaar goed en kijk om 10:00 uur naar Rijnmond. Op nieuwjaarsdag zijn we er al vroeg bij op TV en op onze website met een prachtige Rotterdamse nieuwjaarsboodschap, genaamd 'Omhoogwerkers.'
2020 gaat de geschiedenis in als het coronajaar. Een jaar waarin een virus ons leven op z’n kop zette. Maar we lieten ons niet op de kop zitten. Ja, er was pijn, en verdriet. Maar na regen komt zonneschijn. We gaan vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet, zoals we dat in Rotterdam gewend zijn.
Omhoogwerkers. Zo heet de Nieuwjaarsfilm van Rotterdam. Luister naar onbekende, bekende, beroemde en beruchte Rotterdammers. Zij hebben een boodschap voor ons. Ze nodigen ons uit om vooruit te kijken. Of beter nog: omhoog. Samen uit het dal, naar boven. De muziek is van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, die speciaal voor deze film is gecomponeerd.

Nieuwjaarsdag op TV Rijmond

10:00 uur Nieuwjaarsfilm Omhoogwerkers
12:00 uur herhaling van de nieuwjaarsfilm
13:20 uur idem
14:40 uur idem
15:50 uur idem
Rondom de nieuwjaarsfilm herhalen we Dave’s Corona Varieté.
Vanaf 17:00 is er Welkom bij Rijnmond en de nieuwjaarsfilm.

Nieuwjaarsdag op Radio Rijnmond

10:00 – 14:00 Kick-start – Reint Jan Potze neemt je vier uur lang mee het nieuwe jaar in middels leuke muziek, mooie prijzen en live-verslaggeving uit het Rijnmond gebied.
14:00 – 16:00 Archief Rijnmond – Roland Vonk deelt live op de radio zijn muzikale jaarwisselings-herinneringen.