Kijk hier naar de eerste Rijnmond Sport in 2021 met Feyenoord Basketball en korfbal

In de eerste Rijnmond Sport in 2021 is een reportage te zien over Feyenoord Basketball en korfbal. Ondanks dat we in Nederland nog altijd een lockdown hebben worden de meeste sporten op topniveau weer snel hervat. Het volleybal begint komend weekend weer en het hockey later in januari. Basketbal en korfbal worden medio januari weer opgestart.

In oktober werden de competitie's vanwege de oplopende coronacijfers per direct stilgelegd. De basketballers van Feyenoord hadden bijvoorbeeld net twee competitieronden achter de rug. Na drie maanden zonder wedstrijden wordt de competitie dus weer opgestart, maar de aanstaande hervatting van de basketbal-competitie zorgt toch voor gemengde gevoelens. 

Net als het basketbal mogen ook de korfballers in het weekend van 16 januari hun competitie weer hervatten. PKC uit Papendrecht en KCC uit Capelle aan den IJssel komen uit op het hoogste niveau in Nederland. Ook binnen het korfbal worden er vraagtekens gezet of de competitie nu al moest worden opgestart.

Rijnmond Sport is dinsdag te zien op TV Rijnmond om 17:15 uur en bekijk hierboven de uitzending op internet.

Meer over dit onderwerp:
Sport Rijnmond Sport reportage
Deel dit artikel:

Reageren