nieuws

Sneeuwval: veel files maar weinig ongelukken

ROTTERDAM - De sneeuwval van afgelopen nacht zorgt voor veel verkeersdrukte op de wegen in onze regio. Alle snelwegen hebben te maken met vertraging. Tot grote ongelukken heeft de sneeuwval in de Rijnmond niet geleid.Heeft u mooie sneeuwfoto's? Stuur ze naar ons!
In onze regio kantelde bij Nieuwerbroek vanochtend vroeg een vrachtwagen. Daardoor zijn twee van de die rijbanen afgesloten geweest tussen Utrecht en Den Haag. De weg wordt naar verwachting is om negen uur weervrijgegeven. Even na acht uur stond er 670 kilometer file, bijna 2,5 keer zoveel als normaal op een donderdagmorgen.
Rijkswaterstaat is door de sneeuwval gisteravond al begonnen met strooien. Ook de Roteb startte vannacht al met de gladheidsbestrijding.
Het treinverkeer ondervindt ook flinke hinder van het winterse weer. Vooral tussen Dordrecht en Leiden en tussen Utrecht en Gouda rijden minder treinen. Reizigers moeten rekening houden met vertragingen die kunnen oplopen tot een uur. Het vliegverkeer heeft vooralsnog geen last van de sneeuwval. Op Rotterdam Airport verlopen alle vluchten volgens schema. De Randstadrail, afgelopen dagen geplaagd door vertragingen, rijdt volgens schema.
Vanmiddag en vanavond gaat het opnieuw hevig sneeuwen. De avondspits geeft daarom naar verwachting opnieuw veel problemen.
Heeft uw mooie sneeuwfoto's? Stuur ze naar ons!
Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl