nieuws

Makkelie fluit Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in Amsterdam

Scheidsrechter Danny Makkelie (VK Sportphoto - Yannick Verhoeven)
Scheidsrechter Danny Makkelie (VK Sportphoto - Yannick Verhoeven)
Scheidsrechter Danny Makkelie uit Dordrecht fluit komende zondag in Amsterdam de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Aftrap is om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena.
Het duel met Ajax is voor Feyenoord de eerste topper van dit seizoen. De KNVB heeft alle topduels in de eredivisie na de winterstop gepland, met januari dus meteen als 'supermaand'.
Voor de wedstrijd in Amsterdam speelt Feyenoord eerst nog komende woensdagavond in de eigen Kuip tegen PEC Zwolle. Die wedstrijd begint om 21.00 uur. De Rotterdammers hopen dan de goede lijn van de gewonnen stadsderby tegen Sparta door te trekken.Lees meer: Feyenoord heeft aan vroege en late treffer genoeg voor drie punten in fletse stadsderby tegen Sparta
Sparta gaat komende woensdag op bezoek bij Fortuna Sittard en speelt zaterdagavond om 18.45 uur op het eigen Kasteel tegen PSV. Die wedstrijd wordt gefloten door Bas Nijhuis.
Uiteraard mis je via Rijnmond helemaal niets van alle duels van Feyenoord en Sparta deze week, met de Klassieker als hoogtepunt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl