In De Verdieping: chirurg en Feyenoord-clubarts Casper van Eijck

Hij zet zich al jaren met ziel en zaligheid in voor de strijd tegen de meest agressieve vorm van kanker, aan de alvleesklier. Met 'Support Casper' hoopt hij in de toekomst een effectieve manier te vinden in de behandeling van alvleesklierkanker.

Er is hoop. Eind 2020 werd er succes geboekt in het onderzoek naar deze vorm van kanker. Hoe dat precies werkt, legt hij in het interviewprogramma 'De Verdieping' uit. Maar hij spreekt ook openhartig over de moeilijke gesprekken, die hij helaas maar al te vaak moet voeren met patiënten, familie en vrienden. 

Casper heeft ook muziek meegenomen naar de Rijnmondstudio en heeft daarbij uiteraard anekdotes. 

Nieuwsgierig geworden naar de clubarts van Feyenoord en chirurg in het Erasmus MC, Casper van Eijck? Beluister dan vooral het uitgebreide gesprek door de afbeelding te swipen en op het geluidssymbooltje te klikken. Of abonneer je (gratis) op de podcast van De Verdieping:

Inmiddels zijn hier ruim honderd uitgebreide gesprekken (terug) te luisteren met bekende en onbekend maar zeer interessante regiogenoten!

De Verdieping is het interviewprogramma van Rijnmond. Iedere vrijdagavond om 18:00 uur op Radio Rijnmond, of op elk gewenst moment via bovenstaand podcastplatform of zoek op deze site op 'De Verdieping'.

Zélf een tip voor een bijzondere gast? Stuur dan een mail naar: radio@rijnmond.nl .

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: