KIJK TERUG: Ajax-Feyenoord (1-0)

Feyenoord heeft zondag De Klassieker tegen Ajax met 1-0 verloren. Het enige doelpunt werd in de 22e minuut gescoord door Ryan Gravenberch. Na die tegentreffer kwamen de Rotterdammers beter in de wedstrijd en kreeg onder andere aanvoerder Steven Berghuis twee enorme kansen.
De ‘nummer tien’ van Feyenoord schoof de twee kansen, die ontstonden uit twee goede aanvallen, echter allebei naast. In de laatste minuut kopte Luis Sinisterra ook nog op de lat.
Lees hieronder het wedstrijdverloop terug via ons liveblog.
Luister hieronder mee voor de nabeschouwing van De Klassieker.

Ajax - Feyenoord 1-0 (1-0)

22' Ryan Gravenberch 1-0
Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Diemers (84' Pratto); Berghuis, Jørgensen, Haps (63' Sinisterra)