Het weer van vandaag: veel regen

Vandaag is het bewolkt met de meeste regen vanochtend, eerst is het ook nog mistig. Vanmiddag valt er nog af en toe regen. De temperatuur komt uit op 8 graden. De oostenwind waait zwak tot matig. Eind van de middag komt de wind uit het westen en is dan matig.

Vanavond valt er af en toe wat regen, vannacht trekt opnieuw een actief regengebied over de regio. De temperatuur loopt nog iets op en komt uit op 9 graden. De zuidwestenwind waait matig. 

Morgen is het bewolkt en valt er eerst nog wat regen, in de middag blijft het droger met mogelijk een streepje zon. Met een middagtemperatuur van 10 graden is het zacht. Er waait een matige aan zee vrij krachtige westenwind. 

Vooruitzichten

Zaterdag af en toe zon en kans op een sneeuwbui. Op zondag en maandag laat de zon zich geregeld zien en blijft het droog. De middagtemperatuur daalt naar 3 of 4 graden en in de nacht en vroege ochtend gaat het licht vriezen.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 21 en 31 januari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 6,8 graden en de minimumtemperatuur 1,7 graden. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Weerbericht
Deel dit artikel: