Henk van Stee en vooruitblik FC Groningen-Feyenoord in FC Rijnmond

Henk van Stee is vrijdagmiddag te gast in FC Rijnmond. De technisch directeur van Sparta praat over zijn recente contractverlenging en over het seizoen tot nu toe. Uiteraard blikken we in onze voetbaltalkshow ook vooruit op Groningen - Feyenoord en VVV-Sparta.

Van Stee verlengde afgelopen week zijn contract tot en met de zomer van 2024. Hierdoor kreeg hij ook de jeugdopleiding van de Kasteelclub onder zijn hoede. Wat zijn zijn plannen? Naast de 59-jarige Rotterdammer schuiven ook Ruud van Os en Emile Schelvis bij presentator Bart Nolles aan. 

Als koning winter het toelaat trapt Sparta om 16:45 uur af tegen VVV. Kan Sparta topscorer Giorgos Giakoumakis van scoren houden?  En kunnen de Spartanen, inmiddels op de twaalfde plek in de eredivisie, zich weer richting het linkerrijtje spelen?  

Feyenoord neemt het eerder op de zondag (14:30 uur) op tegen FC Groningen, waar oud-Feyenoorder Danny Buijs de trainer is. De Rotterdammers hopen, na de 3-1 overwinning op PSV, de stijgende lijn voort te zetten. 

FC Rijnmond begint vrijdagmiddag om 17:20 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. De uitzending is te zien op TV Rijnmond, YouTube Live, de Rijnmond-app en op deze site. 

 

Meer over dit onderwerp:
Sport Sparta FC Rijnmond Rijnmond Sport
Deel dit artikel:

Reageren