Het weer van vandaag: aangenaam met afwisseling van zon en wolkenvelden

Vandaag is het aangenaam in de regio met een afwisseling van zon en wolkenvelden. Het blijft droog en de temperatuur komt uit op een graad of 16. Er staat een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen met sluierbewolking.

Het blijft erg zacht, de temperatuur komt niet lager dan 10 graden. De zuidenwind waait matig en aan zee vrij krachtig. 
Morgen is het schitterend weer met veel zon en velden met sluierbewolking. Het blijft verder droog en het wordt opnieuw zeer zacht. In de middag wordt het 16 tot 18 graden. De zuiden- tot zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig. 

Vooruitzichten

Op donderdag heeft de bewolking de overhand en blijft het vrijwel droog. Het wordt met 12 graden al minder zacht. Vrijdag is er flink wat zon en wordt het in de middag 10 graden. Het weekend verloopt rustig en droog met geregeld zon en in de nacht en ochtend bestaat er kans op mist. De nachten worden kouder met kans op vorst aan de grond. 

Gemiddelde temperatuur

Tussen 20 en 28 februari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 7,9 graden en de minimumtemperatuur 1,6 graden. Er valt gemiddeld 21,3 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Weerbericht
Deel dit artikel: