nieuws

Mario Been niet geschrokken van jaarcijfers

ROTTERDAM - Feyenoord-trainer Mario Been is niet geschrokken van de slechte financiële cijfers die Feyenoord heeft gepresenteerd. De club had in het afgelopen boekjaar een tekort van 16 miljoen euro.
“Ik heb hier met mijn volle verstand een contract getekend en de situatie is nu eenmaal zo,” aldus de oefenmeester tegen RTV Rijnmond. Ik blijf er vol tegenaan gaan en geef geen mening over de huidige beleidsbepalers. "Ik weet zeker dat er straks mensen opstaan die Feyenoord willen helpen."
Net als Been houdt ook technisch directeur Leo Beenhakker vertrouwen in de leiding van Feyenoord. "Ik weet dat het nog lastiger wordt, maar ik zal er alles aan doen om nog creatiever te werk te gaan. Dat zal wel moeten ook. Ik zie hoe hard Gudde en Jacobs werken aan het herstel van deze club en van mij mag iedereen verwachten dat ik mijn netwerk aanspreek om Feyenoord er bovenop te helpen", zo sprak Beenhakker voor de microfoon van RTV Rijnmond.
Hieronder ziet u de reacties van Feyenoord-trainer Mario Been, technisch directeur Leo Beenhakker en financieel directeur Onno Jacobs.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl