Podcast Rijnmond: 'Te vroeg om te zeggen dat Feyenoord terug in de race is'

Feyenoord won overtuigend met 6-0 van VVV, maar het is nog te vroeg om te zeggen dat Feyenoord weer terug is in de race om de tweede plaats. "Op dit moment is dat nog niet aan de orde, eventueel als er ook gewoon wordt bij PSV, dan trek je ook die ploeg er weer bij."

Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Ruud van Os blikken met Frank Stout terug op het voetbalweekend én alvast vooruit op de topper in Eindhoven. "Bij een overwinning kan het nog spannend worden om plek 2, al zie ik Feyenoord natuurlijk ook niet alles meer winnen en gaan ze dat daardoor niet meer redden," denkt Van Eersel. "Plek twee lijkt niet meer realistisch, maar plek drie met slechts drie punten achterstand op AZ is zeker mogelijk," vult Bischop aan. 

In de podcast gaat het ook over Sparta, dat tegen Emmen op vervelende wijze twee punten misliep. Nu wacht een belangrijk duel tegen VVV, maar zorgen maakt Van Os zich niet. "Mensen zijn opeens gaan denken dat Sparta een linkerrijtje club is, maar dat is niet zo. Sparta staat er nog steeds prima voor. Ik snap alle paniek niet."

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!

 

Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl
 

Meer over dit onderwerp:
Sport Podcast Rijnmond Sport
Deel dit artikel:

Reageren