nieuws

Aanhoudingen na schietpartij in Capelle

capelleschiet.jpg
capelleschiet.jpg
ROTTERDAM - De drie mannen die maandagavond zijn aangehouden in Hendrik-Ido-Ambacht voor een schietpartij op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel zijn na enkele uren weer vrijgelaten. De politie bleek de verkeerde opgepakt te hebben.
Rond 20.30 uur kwam een gewonde man een benzinestation binnen lopen aan de Abram van Rijckevorselweg. Hij zei te zijn beschoten. Volgens de politie zouden de inzittenden van twee auto's op de Van Beethovenlaan in Capelle op elkaar hebben geschoten.
Een van de twee auto's stopte bij een benzinepomp om de gewonde man eruit te laten. Daarna reden de twee auto's met hoge snelheid door richting de Van Brienenoordbrug.
Tijdens de dollemansrit werd nog een andere auto beschadigd. Op basis van getuigenverklaringen werden in Hendrik-Ido Ambacht drie mannen aangehouden. Zij mochten enkele uren later weer naar huis.
De gewonde man is behandeld in het ziekenhuis en daarna gearresteerd. Het gaat om een 30-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Hij bleek nog een openstaande straf te hebben.
foto: mediatv.nl