nieuws

Voor Ernst en Bobbie stroomt Ahoy wel vol

ROTTERDAM - Van de 45.000 kinderen die werden opgeroepen zich donderdag in Ahoy te komen inenten tegen de Mexicaanse griep, kwam maar een derde opdagen. Waar kinderen wel massaal voor naar Ahoy komen: Sinterklaas.
Dit weekend worden er zo'n 40.000 verwacht tijdens het grote Sinterklaasfeest van de tv-helden Ernst en Bobbie. Vrijdag waren de repetities.
Het is opmerkelijk hoe Erik van Trommel en Gertjan van den Ende veranderen in Ernst en Bobbie, en weer andersom. Voor de elfde keer alweer zijn Ernst en Bobbie samen van de partij op het grote feest van Sinterklaas. Als presentatoren, maar meer nog als druktemakers en aanjagers van de zenuwachtige kinderen in Ahoy
Het blijft een gouden concept; Ernst en Bobbie halen Sinterklaas naar Ahoy en dan gaat er van alles mis, en uiteindelijk komt het toch weer goed. De kinderen gaan op hun beurt moe en voldaan weer naar huis. De komende jaren blijft volgens de jolige artiesten Ahoy dan ook nog wel vol stromen, maar dat ligt volgens de heren niet aan henzelf maar vooral aan Sinterklaas.