PKC onderuit in seizoensouverture

ROTTERDAM - De korfballers van PKC/LukassenBoer hebben de openingswedstrijd in de zaal verloren van KoogZaandijk.
De gasten waren in Papendrecht met 22-24 te sterk voor de thuisploeg. Bij rust stonden de bezoekers al met 12-14 voor. Na rust bleef het echter wel spannend. PKC kwam terug tot 21-22, maar moest de zege uiteindelijk aan KoogZaandijk laten. DeetosSnel/Volhuis begon het zaalseizoen met een gelijkspel. In Amsterdam werd het tegen Blauw-Wit 18-18. De ploeg van Hans Leeuwenhoek stond in de tweede helft zelfs met 15-10 achter. Doordat Blauw-Wit daarna in achttien minuten slechts twee treffers maakte kwam Deetos terug in de wedstrijd.