Feyenoord blijft steken op gelijkspel in Alkmaar

ROTTERDAM - Feyenoord heeft aan de uitwedstrijd tegen AZ een punt overgehouden. In Alkmaar eindigde het duel in 1-1. De Rotterdammers blijven op de vierde plaats in het spoor van de top drie met 24 punten uit 13 wedstrijden.
De Rotterdammers begonnen goed aan de wedstrijd; na vijf minuten zette de van een schorsing teruggekeerde Sekou Cisse Feyenoord op voorsprong. De ploeg van trainer Mario Been was in de eerste helft de betere ploeg, omdat het vooral feller was dan de Alkmaarders. De Rotterdammers vergaten in deze fase de marge te vergroten en zo de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na de pauze verscheen er een sterker AZ. De mannen van Ronald Koeman kwamen beter in de wedstrijd en dat resulteerde binnen tien minuten in de gelijkmaker. Oud Excelsior-speler Brett Holman schoot AZ wee naast Feyenoord. In een aantrekkelijk duel leek de ploeg van Mario Been de winst te grijpen in blessuretijd. Andre Bahia kopte de bal uit een vrije trap achter doelman Romero, maar de Braziliaan stond buitenspel. Door het gelijkspel blijft Feyenoord vierde op de ranglijst.