Eerste zege HARO valt fors uit

ROTTERDAM - HARO Rotterdam heeft de eerste overwinning in de eredivisie van het handbal binnen. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met maar liefst 37-24 van Mannak/Hurry Up.
De ploeg van coach Arthur Langedijk had in de eerste twintig minuten nog tegenstand van Hurry Up. Bij een 11-10 voorsprong liep HARO uit naar een 17-10 ruststand. Thuké van Doorn maakte vijf doelpunten achter elkaar. In de tweede helft werd de voorsprong alleen maar verder uitgebreid. Jed Fathalla was met acht treffers topscorer van de Rotterdammers. HARO stijgt door de overwinning naar de zevende plek in de eredivisie.