Feyenoord medekoploper in eredivisie

ROTTERDAM - Feyenoord heeft het lastige uitduel met Heracles Almelo gewonnen met 0-1. Daardoor is de ploeg van Mario Been samen met FC Twente en FC Utrecht medekoploper in de eredivisie.
Feyenoord had het vooral in de eerste helft moeilijk op het Almelose kunstgras. Opvallend was het passeren van Roy Makaay, die de hele wedstrijd op de bank bleef. Zijn vervanger in de punt van de aanval, Jon Dahl Tomassen, zorgde achttien minuten voor tijd voor het enige doelpunt. Tegenvaller voor de Rotterdammers was het uitvallen van Sekou Cissé. Hij moest zich tien minuten voor rust geblesseerd laten vervangen. Door de zege is Feyenoord na drie wedstrijden samen met FC Twente en FC Utrecht koploper in de eredivisie met zeven punten. De Stadionclub is de enige ploeg zonder tegendoelpunt,