nieuws

Wijnaldum en Ignjatovic missen Sampdoria

ignjatovic.cropresize.tmp.jpg
ignjatovic.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Georginio Wijnaldum en Aleksandar Ignjatovic komen niet in actie tegen Sampdoria. Feyenoord speelt zondag een oefenwedstrijd tegen de Italiaanse voetbalclub.
De Servische verdediger liep de kwetsuur in zijn bovenbeen op tijdens de training van donderdag. Omdat er nu nog veel vocht in de spier zit, is het nog niet onduidelijk hoelang Ignjatovic uit de roulatie zal zijn. Maandag wordt een nadere diagnose gesteld.
Wijnaldum heeft in het duel met Sporting Lissabon een gekneusd kuitbeen opgelopen. In eerste instantie leek het er op dat de jonge middenvelder het duel met Sampdoria zou halen, maar nu richt Wijnaldum zich op de seizoensopening tegen NEC.
Tim de Cler zit aanstaande zondag tegen Sampdoria vermoedelijk wel bij de wedstrijdselectie. De vleugelverdediger trainde donderdag voor het eerst met de groep mee, na eerder deze week nog apart van de groep te hebben getraind vanwege hamstringklachten. De Cler is echter nog niet geheel wedstrijdfit.
Datzelfde geldt voor Jon Dahl Tomasson. De Deen die met enkelklachten kampte, hoopt zaterdag weer in te kunnen stromen bij de groepstraining.
Dwight Tiendalli liet zich vrijdagochtend op Varkenoord ook weer zien. De verdediger was de voorbije dagen ziek en was om die reden ook afwezig tijdens de Open Dag. Hij is inmiddels hersteld en deed vrijdag heel de groepstraining mee.