nieuws

Dirk Kuijt: 'Feyenoord moet bij nieuw stadion aan spelers denken'

ROTTERDAM - Dirk Kuijt is onlangs toegetreden tot het raadgevende comité dat regelmatig feedback geeft op de plannen voor het nieuwe Feyenoord-stadion. De nieuwe Kuip moet in 2018 af zijn.
De speler van Liverpool verwacht dat hij een waardevolle inbreng kan hebben: "Als je toch een nieuw stadion bouwt, moeten de faciliteiten voor de spelers optimaal zijn. De grote meneren staan daar soms niet bij stil, dus het is goed dat iemand namens de spelers feedback op de plannen kan geven."
Ook de voorzitter van de raad van commissarissen, Dick van Well, is tot het raadgevende comité toegetreden. Hij denkt dat het nieuwe Feyenoord-stadion er inderdaad in 2018 zal staan. Wel geeft hij toe dat er enkele onzekerheden zijn: "Grootste onzekerheid is dat niemand weet hoe de economie zich gaat ontwikkelen. Morgen zouden we niet kunnen starten omdat we het geld dan niet bij elkaar kunnen krijgen. Maar in 2012 is dat denk ik wel boven Jan, dus het is goed dat we nu al plannen maken voor het nieuwe stadion."
TV Rijnmond bezocht een bijeenkomst van het comité. Bekijk links de reportage!