nieuws

Oproep: Rijnmond op zoek naar jaren '30 spullen!

ROTTERDAM - Vandaag staat Radio Rijnmond heel de dag in het teken van de crisis. Wij komen met onze live uitzending ‘Rijnmond in Crisis' vanuit het Atlanta Hotel in Rotterdam. Heeft u door de crisis geen cent te makken of merkt u geen verschil? Laat het ons weten!
Werkloos?
Wie weet bent u werkloos geraakt of profiteert u juist van de crisis en wilt u uw verhaal met ons delen? Stuur ons dan een e-mail en wij bellen u vrijdag live tijdens de uitzending terug. Dat kan ook nog vandaag! Vermeld svp uw telefoonnummer
Jaren '30: crisistijd!
Niet alleen de huidige crisis komt aan bod, maar ook de crisis in de jaren ‘30. Wij willen graag weten wat u heeft meegemaakt in die jaren. Wat vindt u van de huidige crisis vergeleken met de crisis toen? Of bent u in het bezit van oude foto's, brieven of voorwerpen? Wij leggen ze graag voor u voor aan een deskundige! Stuur ons een e-mail met welke voorwerpen u heeft. Vermeld in de mail svp uw telefoonnummer!

Iedereen is welkom

Wilt u de uitzending vol live muziek en interessante sprekers bijwonen maar merkt u verder niets van de crisis? Ook dan zien wij u graag aanstaande vrijdag in het Atlanta Hotel aan de Aert van Nesstraat 4!