Feyenoord sluit trainingskamp af met zege

ROTTERDAM - Feyenoord heeft het trainingskamp in Belek afgesloten met een 5-1 oefenzege tegen Neftchi Baku uit Azerbeidzjan.
De Rotterdammers stonden bij rust al met 2-0 voor. Roy Makaay opende in de twaalfde minuut de score. Leroy Fer verdubbelde de marge met een benutte penalty. Na de thee brachten opnieuw Fer en Andwele Slory (2x) Feyenoord op 5-0, waarna Baku nog één keer iets terug kon doen: 4-1. Verder goed nieuws voor trainer Gertjan Verbeek was de rentree van verdedigers Kevin Hofland en Serginho Greene na blessures. Dwight Tiendalli haalde het einde van de wedstrijd niet. In de eerste helft moest hij met een, op het oog niet ernstige, blessure het veld verlaten. De wedstrijd in Turkije begon een half uur later omdat er moest worden gewacht tot een hevige onweersbui was overgewaaid.