Excelsior wint van beloften Ajax

ROTTERDAM - Excelsior heeft de oefenwedstrijd tegen het belofte-elftal van Ajax met 3-2 gewonnnen.
Op een ijskoud Woudestein zag het daar bij de rust niet naar uit. Ajax was door doelpunten van Rommedahl en Goossens op een 2-0 voorsprong gekomen. In de tweede helft tapte de equipe van trainer Ton Lokhoff uit een ander vaatje en draaide het de wedstrijd in de slotfase volledig om. Hane Hagari en Daan Bovenberg zorgden er met hun goals voor dat de Kralingers op gelijke hoogte kwamen. Mo Faouzi besloot met een intikker voor de niet meer verwachte winst: 3-2. De tweede keus van Ajax werd gecoacht door voormalig Excelsior-trainer Adrie Koster. Op 16 januari hervat Excelsior de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.