Rotterdam Challengers wint van Leiden

briggs.cropresize-1.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Rotterdam Challengers heeft de zevende overwinning van het seizoen behaald. ZZ Leiden werd met 72-59 verslagen.
In het eerste kwart gaf Rotterdam Challengers nog niet thuis. De ploeg had moeite om David Chiotti in toom te houden. Na een 19-11 achterstand, kwamen de Challengers beter in de wedstrijd. Chaz Briggs groeide met 16 rebounds en 22 punten uit tot man van de wedstrijd. Bij Leiden maakte coach Toon van Helfteren zijn rentree op het veld. Vorig jaar werd Van Helfteren na een seizoen door Rotterdam op straat gezet. Rotterdam Challengers staat nu vijfde in de eredivisie.