nieuws

Deportivo-Feyenoord LIVE op TV Rijnmond

deportivo_feyenoord.jpg
deportivo_feyenoord.jpg
ROTTERDAM - TV Rijnmond zendt donderdag het duel tussen Deportivo La Coruña en Feyenoord LIVE uit. TV Rijnmond is de enige zender waarop het derde duel van de Rotterdammers in de groepsfase van de UEFA Cup te zien is. De uitzending begint om 20.45 uur.
Gert van 't Hof presenteert de speciale voetbaluitzending. De analyse wordt verzorgd door Emile Schelvis. Het commentaar bij Deportivo-Feyenoord is van Etienne Verhoeff.
Ook Radio Rijnmond is er donderdagavond bij. De speciale uitzending rondom de wedstrijd in Spanje begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Het verslag is van Jan Dirk Stouten en Ruud van Os.
Mensen die de wedstrijd willen zien maar die buiten ons zendgebied wonen, kunnen TV Rijnmond mogelijk ontvangen via een digitaal pakket van het kabelbedrijf, KPN Digitenne of Tele2. Ga daarvoor naar de website van de betreffende aanbieder. De ontvangstfrequenties van TV Rijnmond op een rijtje: - kanaal 63, frequentie 808 (in de regio Zuid-Holland-Zuid via de kabel) - de ASTRA satelliet (landelijk ASTRA 23.5 OOST: 11914.50 MHz, horizontaal, 27.5 Msymb) - UPC (landelijk op zendernummer 710) - Digitenne. Check www.digitenne.nl voor de juiste kanaalnummers en frequentie