Sparta pakt punt in Doetinchem

ROTTERDAM - In een knotsgekke en opwindende wedstrijd heeft Sparta met 3-3 gelijk gespeeld tegen De Graafschap. Op de Vijverberg sleepte Ruud Knol in blessuretijd een punt uit het vuur door een vrije trap binnen te schieten.
Charles Dissels zette Sparta met een prachtige goal op 1-0. De ploeg had daarna het betere van het spel, maar keek bij rust toch tegen een 3-1 achterstand aan. Stephan Keller (2 maal) en Jordi Buys maakten de treffers voor de Superboeren. Nadat De Graafschap-speler Joost Volmer met een rode kaart van het veld werd gestuurd, ging Sparta vol op de aanval spelen. Dat resulteerde uiteindelijk in treffers van Arne Slot en Knol. De Kasteelclub blijft dertiende in de eredivisie.