nieuws

Extra politie bij Barendrecht - Feyenoord

barendrecht-feyenoord.cropresize.tmp.jpg
barendrecht-feyenoord.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - De politie is uit voorzorg met extra inzet aanwezig bij sportpark De Bongerd in Barendrecht voor het oefenduel vanmiddag tegen Feyenoord.
Er lopen agenten met videocamera's rond en ook zijn er extra surveillanten. Verder houdt de politie extra mensen achter de hand. Toch zegt de politie geen aanwijzing te hebben dat voetbalsupporters uit zijn op een confrontatie.
Onder de Feyenoord-aanhang is onrust ontstaan na het vertrek van trainer Mario Been. Ook zegde een groep supporters gesprekken met de club af.
Kassa's gewoon open
In tegenstelling tot andere berichten zijn de kassa's van Barendrecht voor het duel met Feyenoord vandaag gewoon open. Het Algemeen Dagblad meldde zaterdagochtend dat de kaartverkoop voor het traditionele eerste duel van het seizoen van de topklasser reeds om 14:00 uur zou worden beëindigd. Dat blijkt onjuist.
Barendrecht - Feyenoord begint om 16.00 uur en kaarten zijn tot een kwartier na het eerste fluitsignaal nog aan de kassa's te koop. Radio Rijnmond doet via Jan Dirk Stouten live verslag van dit duel, dat maandag in samenvatting ook te zien is in het programma Sportclub Rijnmond van TV Rijnmond.