Drie aanwinsten voor Sliedrecht Sport

Sliedrecht Sport heeft zich versterkt met drie nieuwe speelsters. Bianca Gommans, Celia Diemkoudre en Inge Molendijk spelen komend seizoen voor de ploeg van coach Meino Rozendal, de nummer vijf van de DELA-league in het afgelopen jaar.

De 23-jarige passer/loper Gommans (foto) zal de plaats van de gestopte Fanny Lafeber innemen. Ze komt over van Alterno en speelde in het verleden onder andere ook voor Rijnmond.

Diemkoudre is 18-jarige een jeugdinternational, die in het afgelopen seizoen kampioen werd in de B-league met Dynamo uit Apeldoorn. De diagonaalspeelster moet Karine Muijlwijk, die een contract heeft getekend bij het Duitse Aurubis Hamburg, doen vergeten. Ook Laure Obelink keert niet meer terug in de selectie van Sliedrecht Sport komend seizoen. Daardoor is de club nog op zoek naar versterking voor de diagonaalpositie.

De laatste aanwinst Molendijk is net als Diemkoudre jeugdinternationaal. De spelverdeelster is de opvolger van Nikki Hoevenaars, die op een lager niveau gaat volleyballen. Molendijk is net als Gommans afkomstig van Alterno.

Deel dit artikel: