nieuws

Keepersprobleem teistert Feyenoord

ROTTERDAM - De technische staf van Feyenoord buigt zich maandag over het keepersprobleem dat vergroot is na de blessure van Carlo L'Ami.
De derde doelman van Feyenoord ontwrichtte zaterdag tijdens de door zijn ploeg verloren uitwedstrijd tegen Heerenveen zijn schouder en is naar verwachting drie maanden uitgeschakeld.
Trainer Bert van Marwijk heeft op dit moment alleen nog de beschikking over Jesper Hogedoorn. Bij absentie van Edwin Zoetebier, Patrick Lodewijks, Carlo L'Ami, Ronald Graafland en Bas van Wegen verdedigde de zeventienjarige A-junior tijdens het duel met Heerenveen het doel van de Rotterdammers. Hogedoorn trof weinig blaam bij de drie Friese treffers, maar kwam vooral bij hoekschoppen fysiek tekort.
De technische staf van Feyenoord inventariseert maandag het keepersprobleem. Feyenoord moet voor de winterstop nog tegen AZ en NAC.
,,Er moet iets gebeuren, ik heb nog maar één doelman'', sprak Van Marwijk zaterdag na afloop van de nederlaag. Ook een dag later had hij nog geen oplosssing voorhanden. ,,Maandag gaan we alles rustig bekijken'', aldus Van Marwijk. De oefenmeester zal informeren naar de mogelijkheid op snel herstel bij Zoetebier en Lodewijks. Beide doelmannen verklaarden echter vorige week dit jaar waarschijnlijk niet meer in actie te komen. Van Marwijk wist zondag nog niet of het mogelijk is om doelman Zbigniew Malkowski weg te halen bij satelietclub Excelsior. ,,Ook dat bekijken we maandag.''