nieuws

De Boer twijfelgeval bij Rangers

ROTTERDAM - Ronald de Boer beslist donderdagavond pas vlak voor de wedstrijd of hij samen met Glasgow Rangers de thuiswedstrijd in de vierde ronde van de UEFA beker tegen Feyenoord kan spelen. De Nederlander wordt geplaagd door een enkelblessure en trainde woensdag aangepast.
Trainer McLeish van de Schotse nummer twee kan wel weer beschikken over Michael Mols. De langdurig geblesseerde spits maakte zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Motherwell een geslaagde rentree als invaller en begint ook tegen Feyenoord vermoedelijk op de bank. Konterman, Ricksen en Numan starten waarschijnlijk evenals de van een griepje herstelde topscorer Flo in de basis.
Anders dan zijn collega bij Feyenoord heeft trainer McLeish alle vertrouwen in een goed resultaat. ,,Zij hebben evenals wij een goede ploeg'', begon hij nog voorzichtig. ,,Maar het klopt dat wij wel in een goede vorm steken'', aldus de opvolger van Dick Advocaat. ,,Zo heeft Rangers al twintig wedstrijden niet meer verloren. Dat zegt toch wel iets. Al kan Feyenoord ook veel meer dan ze de laatste weken hebben laten zien.''