nieuws

Hofland mist PSV-Feyenoord

januari 30-01-marwijk.rm
ROTTERDAM - PSV kan woensdagavond tijdens de kwartfinale van het bekertoernooi in het Philips-stadion tegen Feyenoord geen beroep doen op Kevin Hofland.
De voorstopper heeft nog steeds last van de lichte hersenschudding die hij zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC opliep. Het is nog niet duidelijk wanneer Hofland de training weer kan hervatten.
Ronald Waterreus en John de Jong keren na lange tijd terug in de selectie van de landskampioen. De doelman heeft geen last meer van zijn elleboog. De Jong is genezen van een voetblessure.
Ook Feyenoord mist in het bekerduel zijn centrale verdediger. Ferry de Haan is als gevolg van een liesblessure een maand uitgeschakeld. Glenn Loovens is tegen PSV waarschijnlijk zijn vervanger. De pas 18-jarige verdediger heeft in de afgelopen weken op trainer Bert van Marwijk een zeer positieve indruk achtergelaten, luister rechts naar Van Marwijk.
Feyenoord moet het verder doen zonder Van Gobbel, Jan de Visser, Bonaventure Kalou en de al langer geblesseerden Pieter Collen en Ramon van Haaren.