Gelijkspel voor Excelsior en Dordrecht'90

ROTTERDAM - Excelsior heeft vrijdag een gelijkspel overgehouden aan de ontmoeting met Helmond Sport.
Excelsior kwam in Brabant na zestien minuten op achterstand door een treffer van Konings. Swerts maakte na rust gelijk. Helmond Sport dankte het gelijke spel voor een groot deel aan het goede optreden van doelman Zegers. De oud-keeper van Jong Oranje kwam eerder uit voor Excelsior.

Ook Dordrecht'90 speelde vrijdagavond gelijk. In Friesland werd het tegen Cambuur 1-1. Nadat Berger de thuisclub vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong had gezet, scoorde Van Aerde in de 85e minuut de gelijkmaker voor de