Excelsior lijdt tweede nederlaag

ROTTERDAM - Excelsior lijkt de weg in de Gouden Gids Divisie even kwijt. De Rotterdammers leden vrijdagavond de tweede nederlaag binnen een week, nu ook nog voor eigen publiek.
RBC sleepte drie punten weg uit Woudenstein (1-2) en bracht de spanning in de competitie helemaal terug.
Dordrecht'90 bleef ongeslagen in de tweede periode. De formatie versloeg zaterdagavond Heracles Almelo met 2-1.
Van der Pennen opende de score voor Dordrecht in de elfde minuut. Stroeve zorgde met zijn tiende treffer van het seizoen nog wel voor de gelijkmaker, maar de zege kwam door een doelpunt van El Khalifi in de blessuretijd toch bij Dordt'90 terecht.